Fotograf Jennifer Glantz
 
 
 

 Paket & priser

Alla bilder levereras digitalt via ett online galleri där ni enkelt kan ladda hem eller dela bilder med familj och vänner och om man önskar även en mobilapp samlad med era bilder.
Passar inget av paketen er? Hör av er!

 
 
 
Hemsida_BarnFamilj23.jpg

Barnfoto

Fånga de små stunderna.

Vi bestämmer tillsammans en plats som passar för den typ av barnfotografering ni önskar.
En fotografering tar ca 1h beroende på önskade bilder.
ca 15 - 25 högupplösta bilder.

Hemsida_BarnFamilj28.jpg

Familj/Gravidfoto

Fånga ögonblicken i livet.

Vi bestämmer tillsammans en plats som passar för den typ av fotografier ni önskar.
Porträttfoto på dig och/eller din familj.
ca 15- 25 högupplösta bilder.

 
Packages1.jpg
 
 
 

FAQ


Hur Levereras bilderna?

De allra bästa guldkornen ifrån er fotografering väljs ut av mig och redigeras. Ni får de färdiga fotografierna ungefär 2-4 veckor efter vår fotografering beroende på storlek på ert valda paket samt högsäsong. Fotografierna levereras via ett personligt online galleri där ni enkelt kan se och ladda ner era bilder.

Får jag använda bilderna hur jag vill?

Bilderna får användas för privat bruk, du får du skriva ut, publicera och lägga ut bilderna på dina sociala medier hur mycket du vill om du nämner mitt namn eller länkar till mina sociala medier. Du får dock inte lägga på eventuella filter eller redigera bilderna utan mitt godkännande.

Jag förbehåller mig rätten att använda mig av bilderna i marknadsföring på hemsida, i sociala medier och i egna projekt såsom bokutgivning eller utställning. Önskar ni att bilderna ej publiceras säger ni till innan fotografering.

Vad händer om fotografen blir sjuk?

Om det värsta tänkbara skulle inträffa att jag blir sjuk så kommer jag göra allt jag kan för att lösa det till er. Jag har två duktiga fotografer som närmsta vänner och kan skicka dem om det hemska skulle inträffa. Om de inte kan så gör jag allt jag kan för att hitta en annan ersättare till er stora dag.Tillkommer det milersättning?

Ja, utanför centrala Kalmar tillkommer milersättning med 30kr/mil + eventuella extra kostnader. Vid eventuell längre resa hör av dig så ser vi över ett paketpris.  

Vad gäller vid av eller Ombokning?

Bröllop: Vid av- och ombokning senare än 2 månader tillkommer en avgift på 30% av det bokade paketet med undantag för sjukdom eller sjukhusvistelse.

Privatperson, Barn, Porträtt: Vid av- och ombokning senare än 24h tillkommer en avgift på 500 kr med undantag för sjukdom eller sjukhusvistelse.


Andra Frågor?

Hör av dig!

 
 
 
Portfolio5.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
Banner_JenniferGlantz2.jpg